CP Es Canyar | SIMULTÀNIES D’ESCACS AMB CRISTINA SUREDA |

17/06/2021

Dimarts 15 de juny de 2021 es varen dur a terme en el nostre centre unes simultànies d’escacs entre na Cristina Sureda González, actual campiona d’Espanya Sub12 Femenina i exalumna d’Es Canyar, i 18 alumnes de 5è curs de Primària. Aquests alumnes es presentaren de manera voluntària i foren elegits per sorteig a causa del gran nombre d’alumnes que volien participar.

 L’activitat es va fer en el menjador, extremant les mesures de seguretat que marquen els protocols en aquests moments: higiene de mans, mascaretes, ventilació continua i creuada, separació entre els jugadors; na Cristina només tocava les peces blanques i els jugadors només les peces negres.

Els alumnes de 3r, 4t i 5è tengueren l’oportunitat de passar uns minuts, per torns, per aquest espai, a fi de poder veure de primera mà en què consisteix aquest tipus d’activitat escaquística que mai havíem tengut l’oportunitat d’organitzar en el nostre centre.

També vàrem rebre la visita de tres regidors de l’Ajuntament de Manacor: Mateu Mercè, Carme Gomila i Artur Aguiló, a qui agraïm el seu interès pels escacs a l’escola. 

Volem donar les gràcies a Manuel Queirolo (el nostre monitor d’escacs, que sempre s’implica en qualsevol iniciativa escaquística que puguem promoure), Cristina Sureda i el Club Reis i Dames de Llevant (que ens va ajudar a organitzar aquesta activitat i, com altres vegades, ens va deixar material per poder dur a terme l’activitat).